12 de juny de 2020

Decàleg per a la reforma del sistema de salut de Catalunya

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), la Societat Catalana de Gestió Sanitària i el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIC) han presentat un pacte nacional per reformar el Sistema de Salut de Catalunya arran de la crisi de la pandèmia de COVID-19.

L’experiència viscuda davant de l’emergència sanitària de la pandèmia de la COVID-19 ha posat a prova els professionals i les estructures organitzatives del sistema de salut i ha permès extreure’n unes quantes lliçons. Aquesta crisi ha evidenciat mancances que cal corregir, però també fortaleses i oportunitats que cal aprofitar. A partir de les lliçons apreses, metges, gestors i infermeres han elaborat el ‘Decàleg per a la reforma del Sistema de Salut de Catalunya’, amb mesures per transformar el sistema de salut.

El decàleg compta amb l’adhesió i la participació de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia, l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Cercador

Cercar