22 de març de 2021

Disponible una nova versió de l'EcoAPp amb ecografia pulmonar



El grup de treball d'ecografia de la CAMFiC ha desenvolupat una APP que és una guia bàsica orientada a l'exercici de l'ecografia clínica en atenció primària.

L’objectiu de l’APP és “impulsar i popularitzar la formació de l’ecografia clínica en l’àmbit de l’Atenció Primària. De fet, l’APP està dissenyada de manera que serveix alhora de material docent i d’eina de consulta”.

L’APP mostra les imatges de l'òrgan de l’abdomen i pelvis, i també mostra totes les seves mesures i possibles patologies. També inclou models d’informe i recomanacions. La nova versió a més, incorpora imatges d'ecografia pulmonar. En futures versions també s'incorporaran imatges de l'aparell musculoesquelètic, tiroides, ecocardioscòpia...

El preu de l'ECOAPp amb la nova versió és de 1'09€. La pots trobar al Play Store del teu mòbil android o a l'Apple Store escribint EcoAPp.

Si ets soci/a de la CAMFiC fins al 6 d'abril pots entrar al teu espai d'usuari i descarregar-la de forma gratuïta a dispositius Android. A partir d'aquell dia, el preu de l'APP pels socis també serà de 1,09€.

ATENCIÓ! Si ja la tenies descarregada veuràs que hi ha una nova versió i la podràs actualitzar. Contínuament s'aniran oferint noves actualitzacions amb nous continguts i nous idiomes! Ara n'hi ha 4 de disponibles.

Image title

Cercador

Cercar