8 de maig de 2023

III Jornada de Recerca de Residents en Medicina Familiar i Comunitària

El passat 4 de maig, la seu de la CAMFiC va acollir la III Jornada de Recerca de Residents en Medicina Familiar i Comunitària. Una jornada molt pràctica, inaugurada pel president de la CAMFiC, el Dr. Antoni Sisó, que va comptar amb la presència de la coordinadora de les Unitats Docents, Dra. Araceli Griñó i el Dr. Josep Basora, vicepresident de la CAMFiC i director de l’Institut de recerca IDIAP Jordi Gol. 

La primera intervenció va anar a càrrec de la Dra. Mercè Marzo que va parlar sobre els Tics pràctics per interpretar evidència científica. Seguidament, el Dr. Sisó va intervenir per presentar quin son els trucs per escriure un article científic original. Finalment, el Dr. Josep Basora va explicar als assistents com fer una bona presentació pública d’un projecte de recerca.

Després de la pausa-cafè va ser el torn per a la defensa de 6 dels treballs seleccionats. Per acabar la jornada, es va fer entrega dels treballs premiats.

Relació dels premiats

El tercer premi es va entregar pel treball “Associaciació entre esteatosis hepàtica no enòlica i desenvolupament de diabetis mellitus: estudi de cohorts retrospectiu” a Josué Suárez, Pere Constant, Mariona Capdevila i Sandra Gòmez.

El segon Premi va ser per “Impacte d’una intervenció educativa en professionals sanitaris per millorar el cribratge de VIH en atenció primària” de Marta Lluch Álvarez, Ester Berbel Alberola, Ana Blanco Ortiz, Sonia Da Silva Torres, Clara Espot Garcia, Daniel Fibla Gutiérrez, Giovanna Magnante, Andrea Ramírez Fernández.

I el primer premi va ser pel treball “Efecte indirecte de la introducció de la pn13 en el calendari vacunal infantil, sobre la incidència de pneumònia per qualsevol causa en adults = 50 anys a Catalunya” de Verònica Torras Vives.

Enhorabona als residents premiats !!!!

Primer Premi

Primer premi

Image title

Segon Premi

Image title

Tercer Premi

Image title

Cercador

Cercar