3 d'abril de 2024

Cicle de cursos d'Ecografia amb el suport dels fons del Ministeri de Sanitat del Govern d'Espanya

Image title

Avui, amb el suport financer del Ministeri de Sanitat, s'ha iniciat el cicle de cursos d'ecografia a Catalunya. Aquests cursos, que s'estendran al llarg de tot l'any 2024, representen una oportunitat única per a la formació avançada en aquest àmbit per a metges/sses de família, infermer/res i pediatres de l'Atenció Primària i Comunitària a Catalunya (APiC).

En total, més de 60 cursos es realitzaran a tot el territori català, cobrint les 8 regions sanitàries i comptant amb la participació d'aproximadament 1400 professionals de la salut. Aquests cursos aborden diversos aspectes de l'ecografia, incloent-hi ecografia abdominal, de tiroides, en urgències, osteomuscular, per infermeria, pulmonar i ecografia de nivell E.

El cicle de cursos ha començat avui amb el curs d'Ecografia Clínica en entorns d'urgències. Aquesta formació té com a objectiu capacitar els 25 professionals que han assistit en la realització d'aquesta tècnica, proporcionant-los les habilitats necessàries per a una pràctica efectiva i segura.

Image title

Aquesta iniciativa reflecteix el compromís continuat amb la formació i el desenvolupament professional dels treballadors de la salut a Catalunya, garantint un millor servei per als pacients i una millora en la qualitat de l'atenció sanitària.


Aquesta campanya ha estat finançada a càrrec dels fons del Ministeri de Sanitat del Govern d'Espanya que van ser aprovats al CISNS de 23 de juny de 2023 com a suport al Marc Estratègic d'Atenció Primària i Comunitària.

Image title

Cercador

Cercar