27 de maig de 2024

Celebrant 25 Anys d'evolució en l'Atenció Domiciliària

En el marc del 25è aniversari del Grup de Treball d'ATDOM (Atenció Domiciliària) es va organitzar, el passat divendres 24 de maig, una jornada commemorativa per explorar els vint-i-cinc anys de perspectiva en aquest camp. Aquesta Jornada va abordar les transformacions sociològiques i familiars que han impactat en la configuració dels domicilis, implicant a altres grups de treball de la CAMFiC per obtenir una visió holística de l'atenció domiciliària.

Durant la sessió, es van realitzar diversos tallers pràctics, incloent-hi sessions sobre ecografia, via subcutània i lesions cutànies, oferint als participants una oportunitat única per adquirir noves habilitats i coneixements dins d'aquest àmbit.

L'acte inaugural va comptar amb la participació de la Dra. Esther Limón, tresorera de la CAMFiC i coordinadora del GdT d'Atenció Domiciliària, qui va subratllar la importància de conèixer la nostra història per projectar el futur i de compartir coneixement per atendre les persones segons les seves necessitats. I la Dra. Laura Conangla, vocal 1ra de la CAMFiC, que va destacar la importància dels grups de treball per a la CAMFiC, afirmant en aquest cas que: "El GdT ATDOM és un grup molt nostre, molt de la Medicina Familiar i Comunitària. És un grup de referència i ens permet tenir una visió molt rica per entendre globalment el pacient i el seu entorn."

Els participants van gaudir de les diferents activitats, repassant el passat, el present i els reptes futurs de l'atenció domiciliària. Aquesta jornada va ser una celebració de l'evolució del camp i una inspiració per seguir avançant en la millora de l'atenció domiciliària.

Cercador

Cercar