30 de maig de 2024

Jornada Jordi Cebrià, més que una jornada de comunicació

En la recent XI Jornada Jordi Cebrià d'Entrevista clínica i comunicació assistencial, hem tingut l'oportunitat de celebrar l'esperit inoblidable de Jordi Cebrià, una font d'inspiració en la comunicació, l'aprenentatge i l'optimisme.
La taula inaugural va comptar amb la presència del Dr. Josep Maria Bosch Fontcuberta, Dr. Josep Massons, Dra. @Clara Puértolas i el Dr. Antoni Sisó Almirall. El Dr. Massons va ressaltar que de Jordi Cebrià va aprendre “a aprendre, a ensenyar i a mantenir l’optimisme”, qualitats essencials i molt necessàries en el dia a dia de l'Atenció Primària.

La conferència inaugural a càrrec del Dr. Francesc Borrell va abordar la pràctica clínica crítica i les crosses cognitives, destacant la importància de comprendre les intencions i el subtext dels pacients.

Els tallers van ser un espai de coneixement compartit, des de l’abordatge de la gordofòbia fins a la comunicació en situacions de precarietat. Volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els ponents que van fer possible la XI Jornada Jordi Cebria amb la seva expertesa i dedicació. La vostra participació ha estat clau i ha fet possible aquest programa tan complet.

En aquesta jornada, també es va presentar aquest document que pretén resumir, de forma breu i general, els consells bàsics de comunicació que habitualment el GdT comparteix en activitats formatives i de reflexió.

Un any més, hem reafirmat el nostre compromís amb una Atenció Primària més comunicativa, humana i propera.

Cercador

Cercar