I Congrés d'Ecografia Clínica a l'Atenció Primària: Puja a l'ona Eco-AP

Image title

La CAMFiC celebra el seu primer Congrés d’Ecografia Clínica a Tarragona
El 13, 14 i 15 de juny, Tarragona va ser testimoni d'un esdeveniment excepcional: el I Congrés d'Ecografia Clínica de la CAMFiC, que va reunir més de 250 professionals de diverses generacions. Una oportunitat única que va permetre explorar el passat, viure el present i imaginar el futur d'una eina que està transformant la professió mèdica: l'ecografia.

A l'acte inaugural, vam comptar amb la presència del Dr.Antoni Sisó, President de la CAMFiC, el Dr.Francisco Martin, Coordinador de Formació de l’ICS Camp de Tarragona, la Dra. Olga Ochoa, gerent de l'Institut Català de la Salut Atenció Primària Camp de Tarragona, el Dr.Pere Guirado, Coordinador del Grup EcoAP de la CAMFiC, la Dra.Teresa Auguet, vicedegana i la Dra.Yolanda Ortega, Presidenta del Congrés. La Dra. Yolanda Ortega, Presidenta del Congrés va remarcar la importància dels ecògrafs a les consultes d'Atenció primària i com aquests "esdevenen una eina clau, com en el seu moment va ser el fonendoscopi."

Gràcies a tots els organitzadors, participants, ponents i col·laboradors que van fer-ho possible. Us esperem al II Congrés EcoAP a Igualada 2026! Vos veure més informació sobre aquest I Congrés EcoAP? Fes clic aquí



Dades de l'activitat

Crèdits: 0,2

Modalitat: Presencial

Hores lectives: 2 h.

Data i horari:

17/01/2024 (de 0:00 a 0:00 h.)

Lloc de realització:

Centro de Salud Amara Berri
Calle Javier Barkaiztegi K, 18
20010 Donosti

Activitat gratuïta

Inscripcions tancades