VI Jornada Observatori de Medicina de Família al Maresme

Image title

La Jornada anual de l'Observatori de Medicina de Família del Maresme (OMFaM) és un punt de trobada i posada en comú de tot el treballat durant l'any, però també una mirada al present i futur per debatre sobre la situació de l'especialitat de la Medicina Familiar i Comunitària. L’anàlisi d'aquestes dades ens ha permès i ens permet explicar des d'un altre punt de vista, la complexa feina de la nostra especialitat. 

Aquest any, la jornada presenta diverses novetats que sens dubte enriqueixen l'experiència dels participants. Amb la inclusió d'un curs i dues taules de debat, el programa ofereix un espai per a la interacció i la reflexió col·lectiva. Aquest format innovador permetrà abordar qüestions clau relacionades amb l'activitat assistencial, la longitudinalitat en la cura del pacient i el paper dels professionals en el territori.

IMPORTANT: Pots participar en aquesta Jornada enviant les teves preguntes i comentaris. Envia'ls a través dels formularis que trobaràs a continuació, fent clic en els botons.



Vine i gaudeix d'una jornada única i essencial pe present i futur de la MFiC. No t'ho pots perdre!

Image title

Material

Programa

Dades de l'activitat

Modalitat: Presencial

Hores lectives: 5 h.

Data i horari:

23/05/2024 (de 9:00 a 14:00 h.)

Lloc de realització:

Centre Cívic "La Fàbrica" de Cabrils
Carrer Domènec Carles, 21
08348 Cabrils

Activitat gratuïta

Inscripcions tancades