III Jornada CAMFiC amb motiu del Dia Mundial Contra el Dolor. Sexe, dolor i rumba

Et convidem a participar en la III Jornada CAMFiC, amb motiu del Dia Mundial del Dolor,  "Sexe, dolor i rumba", organitzada pels Grups de Treball d'Abordatge Transdisciplinari del Dolor Persistent (TRADOP), Sexualitat i Sexit. Una jornada pensada per a compartir, aprendre i abordar de manera transdisciplinària la relació, afectació i impacte de les pràctiques sexuals i la sexualitat en les persones amb dolor crònic no oncològic.

Durant aquesta sessió, podràs adquirir noves habilitats amb tallers interactius i descobrir què s'està fent i discutint en l'àmbit de l'atenció familiar, comunitària i primària. També comptarem amb comunicacions dels participants, així com experiències i ponències d'experts reconeguts en els diferents temes que tracta la jornada.

Si no ets professional sanitari i vols participar en el Taller sobre "Joguines Sexuals i Dolor Crònic", dissenyat per a persones afectades per dolor, pots inscriure't fàcilment mitjançant aquest FORMULARI (clica aquí) o trucant al telèfon 93 301 17 77 (De dilluns a divendres de 9:00 a 15:00h)

Envia la teva comunicació fins al 16 de setembre a les 12 h.


Image title

Dades de l'activitat

Modalitat: Presencial

Hores lectives: 5 h.

Data i horari:

17/10/2024 (de 9:00 a 17:30 h.)

Lloc de realització:

CAMFiC
C/ Diputació, 316
08009 Barcelona

Preu: 60 €
Fes-te soci ara i estalvia't 20 €

Socis: 40 €

Socis residents: 30 €