Antoni Sisó i Almirall. Metge de família assistencial al CAP Les Corts de Barcelona, recercaire i docent a la Universitat de Barcelona. Han estat 4 anys presidint la CAMFiC. Un honor, un privilegi i una gran responsabilitat representar una institució que és més que una societat científica. Amb el ferm compromís de seguir avançant en donar visibilitat a una professió estimada, però mancada d'eines. I fer-ho des de la independència, la transparència i el rigor, lleials als nostres valors institucionals. Volem ser motor de transformacions, i cocrear amb vosaltres espais de participació i reflexió. Assistencials, docents, investigadores, rurals, metropolitans, joves i jubilats/des, us volem a totes, i uns necessitem a tots i totes per seguir construint la CAMFiC, la casa gran dels especialistes en Medicina Familiar i Comunitària. #SomCAMFiC.
Mònica Solanes Cabús. "En aquest moment visc immersa en l'assistència on estic incorporant l'ecografia clínica, i en la docència de residents de MFiC. Ambdues coses han obert una dimensió al meu dia a dia que manté la il·lusió per seguir estimant la meva professió.
Em presento a la vicepresidència 2a de la CAMFiC amb l'experiència de 4 anys com a Vocal d'Enllaç amb els Grups de Treball. Crec en la força transformada dels membres d'aquesta societat, metges/ses de família que volem seguir creixent professionalment i que reivindiquem i demostrem la nostra gran vàlua amb una visió integral i un tracte personal a cada pacient #essenciaAP CAP Onze de Setembre - Lleida." #SomCAMFiC.
Esther Limón Ramírez. Metgessa de família assistencial a Mataró-7, Ronda Prim, ICS, tutora de residents, coordinadora docent (de MIR i IIR) i recentment professora associada de la Facultat de Medicina de la UAB. Crec que només amb persistència aconseguirem esdevenir el que estem destinats a ser com a metges de família. Em presento a la renovació del càrrec de tresorera, lloc que he ocupat temporalment per designació, disposada a seguir sumant, treballar per la nostra especialitat, defensar-la on calgui i posar-la en valor, de forma desacomplexada #SomCAMFiC.
Laura Conangla Ferrin. Metgessa de família i comunitària. Directora d'equip a Badalona Centre, de les assistencials, de les que creiem que la medicina de família és de veritat holística i transversal, de les que gaudim agafant la mà del pacient i mirant-lo als ulls. Defensora dels nostres valors i orgullosa de la nostra professió, de la nostra especialitat. Implicada amb la docència i la recerca en el nostre àmbit, perquè la Medicina de Família ha d'ocupar el lloc que mereix i li correspon dins la universitat, dins la comunitat científica, i dins la pròpia societat. Crec en els grups de treball com a motor de la CAMFiC, en la nostra capacitat de col·laboració, de treball en equip, en la nostra força com a metges/ses de família. Crec en la CAMFiC, la que tots contribuïm a fer gran. #SomCAMFiC.