I Jornada del Grup interdisciplinari de recerca de les relacions assistencials de la CAMFiC

Estem en un món on es produeixen molts canvis amb molta rapidesa, i això genera malestar social. 

Els professionals que atenem persones portem una càrrega molt gran, perquè som dipositaris d'aquest malestar, si això no es metabolitza, acaba afectant el professional, personalment i laboralment. 

Ens calen eines efectives, que ens permetin treballar en profunditat tot el que passa i què ens passa a nosaltres mateixos, tant en les interrelacions amb les persones que atenem, com, també, amb els altres professionals i col·laboradors, per tal de millorar el nostre treball, tenir cura de la nostra salut i no patir desgast (burnout).

Proposem treballar amb el mètode ARC (Anàlisi del Rol en el Cas), amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta eina, poder experimentar el treball d'anàlisi d'un cas amb un llenguatge diferent (utilització de la metàfora), aprofundir en la comprensió d'un cas mitjançant un treball grupal estructurat (visió polièdrica del cas) i poder explorar les potencials aplicacions del mètode ARC als diferents equips.

Utilitzarem una metodologia molt participativa on els participants tindreu un rol actiu, conduïts per diferents membres del GdT ARC de la CAMFiC. Uneix-te a nosaltres, t'esperem!

Material

Programa

Dades de l'activitat

Modalitat: Presencial

Hores lectives: 3 h.

Data i horari:

22/10/2024 (de 17:00 a 20:00 h.)

Lloc de realització:

CAMFiC
C/ Diputació, 316
08009 Barcelona

Activitat gratuïta