Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau enormement donar-vos la benvinguda al 27è Congrés de la CAMFiC. Vivim temps convulsos. Paradoxalment, ara que la nostra Atenció Primària ha demostrat ser un factor determinant en la llarga esperança de vida del nostre país, ens cal reivindicar-la més que mai.

Treballem per tenir cura de la salut dels nostres pacients i comunitat. Des de la promoció i prevenció fins a l'atenció de qualitat al final de la vida; passant per una bona celeritat diagnòstica i l'ús dels tractaments més eficients en cada cas. Tot això amb uns recursos públics molt, molt limitats. Fem malabarismes, ho sabem. Els fem pels nostres pacients i perquè creiem en la nostra feina. Lluny de desencoratjar-nos i desanimar-nos, ens cal apoderar-nos i reivindicar-nos. Ens cal aixecar-nos de la cadira i posar-nos en marxa.

Barcelona acollirà del 14 al 16 de novembre un nou congrés de metgesses i metges de família. Hem volgut fer un congrés diferent. Gran. Al cor de la ciutat. Ple de continguts que van des de les actualitzacions exprés als espais de debat.

Aneu preparant els vostres vídeos... Hi ha concurs! Les noves tecnologies de present i de futur estan millorant els serveis sanitaris a gran velocitat. L'actual demanda de serveis sanitaris i l'envelliment de la població estan fent que la innovació sigui la gran esperança de la nostra sanitat i també de l'Atenció Primària.

En aquest Congrés a Barcelona ens hem associat amb Healthio i Fira de Barcelona que treballen per fomentar l'apoderament de la ciutadania i la presa de decisions pel que fa a la seva salut i al seu benestar i ho fan acostant la innovació a la societat.

Aixeca't de la cadira! Vine a Barcelona!

#araCAMFiC
Descarrega el pòster del Congrés.

"DECORA" el teu centre


Elisenda Sant        Clara Pareja
Presidenta del Comitè Organitzador.        Presidenta del Comitè Científic.