Programa
Per saber-ne més...


ACTIVITATS OBERTESSabem segur que et sorprendrem !!

 • 1. Orgull de Primària. Grans professionals, grans projectes, grans resultats

  Els qui hi treballem, ho sabem. L'Atenció Primària resol més del 80% dels problemes de salut. Som claus en el sistema sanitari. De fet, diversos estudis ja han dit que l’ augment dels metges i metgesses de família per habitant s’associa a una menor mortalitat per totes les causes.

  Ens cal fer el pas, hem de ser el centre del sistema sanitari.

  En aquest context, al Congrés de CAMFiC coneixerem a grans professionals destacats pel seu lideratge, expertesa, il·lusió, motivació i dedicació. Compartir estona amb ells, parlar-ne i escoltar-los serà tota una experiència. Com també, conèixer els grans projectes realitzats a l’Atenció Primària (perquè se n’han fet), així com els bons resultats que obtenim en salut i en satisfacció dels ciutadans.

 • 2. Compartim coneixement

  "Si tracteu molts i diferents motius de consulta, potser acabeu no sent especialistes en res". Sabem que això és fals. Som especialistes i tenim expertesa en temes específics i en certs aspectes de l’atenció. I tambe som experts en manegar la incertesa tan habitual a les consultes d'Atencio Primaria. No hem de renunciar al coneixement més ampli i transversal de la salut, que ens és propi

  I com a especialistes, ens cal reflexionar sobre com hem de compartir coneixement, no només entre nosaltres al CAP, també amb altres especialistes de l’Atenció Primària i d’altres nivells assistencials.

  Aquest espai de reflexió i de posada en valor de la nostra especialitat, tindrà un lloc destacat al nostre Congrés de CAMFiC.

 • 3. Salut digital i Atenció Primària

  Les xarxes socials, les aplicacions, el mòbil, la informació ràpida i compartida...és el nostre dia a dia. Estem imperiosament afectats per aquest entorn.

  Doncs, preguntem-nos, com ens estan afectant aquests avenços tecnològics i digitals a la nostra feina? Com en podem treure profit? I els nostres pacients? Estem prou al dia?

  En el Congrés, aprofundirem en el món digital i en la interconnexió entre els professionals, la ciutadania i la ciència.

 • 4. Seguretat dels pacients

  Treballem per la salut i el benestar dels nostres pacients. Fer-ho amb seguretat és inherent a la nostra professió. Ara bé, cal preguntar-nos com de segur està el pacient?. I com de segur se sent?

  I nosaltres... com ens prenem els errors? Sabem aprendre d’ells?.

  Al Congrés, trobarem aquest espai de reflexió sincer i honest sobre les bones pràctiques en la seguretat del pacient, i en la cura dels professionals com a segones víctimes.