Benvolgudes i benvolguts,

Després d’haver passat una de les èpoques més difícils de la sanitat en general, el pròxim 2022 se’ns presenta com un any de retrobament i de tornada a la normalitat, però amb un aprenentatge i expertesa que ens ha fet sacsejar i revolucionar l’Atenció Primària. Per a tots i totes nosaltres és un plaer poder donar-vos la benvinguda al 28è Congrés de la CAMFiC que es celebrarà a Girona els propers dies 28, 29 i 30 d’abril.

Ha quedat demostrat que l’Atenció Primària és un dels eixos principals del sistema sanitari, suportant un percentatge elevadíssim de la pressió assistencial provocada pel que hem patit per la COVID-19. Malgrat i els escassos recursos públics, tant en l’àmbit econòmic com professional que patim, i que s’han anat agreujant amb el pas dels anys, hem donat resposta als nostres pacients d’una forma excel·lent, amb una gran capacitat d’adaptació, reinvenció i reorganització.

A Girona 2022, arriba el congrés del RETROBAMENT, un congrés per posar en valor la nostra especialitat i incorporar i compartir tot allò viscut aquests darrers gairebé dos anys amb la pandèmia.

Volem retrobar-nos en un congrés especial, engrescador i motivador, amb ponències, tallers, actualitzacions i debats innovadors. Volem parlar de tots els temes que es tracten a l’Atenció Primària, des dels clàssics als més actuals, com les noves tecnologies, i d’alguns que sovint queden emmascarats però que també els vivim dia a dia a les consultes d’Atenció Primària i formen part de la societat actual.

Farem entre tots i totes un congrés proper i especial on ens retrobem novament. Us animem a enviar-nos les vostres experiències, treballs de recerca, casos clínics, projectes... per tal de confeccionar un congrés d’alt interès científic.

Girona us espera i us acollirà amb els braços oberts. Serà un congrés dinàmic, actualitzat i rigorós, obert a tots els professionals de l’Atenció Primària.

Ens RETROBAREM amb companys i companyes, ens RETROBAREM amb l’especialitat, ens RETROBAREM amb l’aprenentatge presencial, ens RETROBAREM amb els congressos, ens RETROBAREM amb CAMFiC.

És temps de Girona, és temps de CAMFiC.